Teljes körű esküvőszervezés

esküvő

Az első személyes találkozásunk alkalmával

kifejthetitek, megfogalmazhatjátok
álmaitokat, igényeiteket, elvárásaitokat. Amennyiben nincs még konkrét elképzelésetek, vagy kérdésetek
merül fel, ötleteimmel, tanácsaimmal tudok nektek segíteni.

Az általatok nyújtott információk alapján pár nap múlva elkészítem az ajánlatomat, amelyben azokat a szolgáltatókat fogom ajánlani, akik a ti elképzeléseiteknek megfelelnek és természetesen szabadok az általatok kiválasztott időpontban.

A következő találkozásunk során átadom az elkészített ajánlatot, valamint az abban feltüntetett szolgáltatók repertoárját. Ekkor van lehetőség megtekinteni a meghívó-, valamint az ültetőkártya mintákat, esküvői torták katalógusát is. Így nektek nem kell már egyesével a szolgáltatókat felkeresnetek, minden anyagot megkaptok tőlem. Kizárólag megbízható, kiváló és kipróbált szolgáltatókat ajánlok.

Az esküvő előtti hetekben egy nagyobb lélegzetvételű találkozóra kerül sor, amikor már véglegesítjük az eseményeket pontról pontra, amely alapján a forgatókönyvet elkészítem.


Nagy nap koordinálása

Amennyiben szervezést nem igényeltek, de megnyugtatna titeket, ha az esküvő napját zökkenőmentesen lebonyolítanám. Ha a nagy napon nem nektek és a szülőknek kellene foglalkoznia minden apró, de fontos részlettel. A szolgáltatás magában foglalja a személyes találkozót, a forgatókönyv elkészítését, a szolgáltatókkal való egyeztetését. A nagy napon reggeltől már a rendelkezésetekre állok és hajnalig segítek nektek mindenben.