Hogyan működik?

A pár az esküvőt megelőzően két tanúval felkeresi a hivatalt és ott minden ünnepélyesség nélkül – ingyen -, kimondja az igent és aláírja az anyakönyvet. Az esküvő napján a szertartásvezető kimegy a vacsora helyszínére és a párral egyeztetett forgatókönyv szerint tartja meg a szertartást úgy, hogy a páron és a tanúikon kívül senkinek nem kell tudnia, hogy a házasság egy pár nappal vagy órával előbb megkötésre került.

Esküvőszervező szolgáltatások

Hogyan dolgozik a szertartásvezető?

Az első találkozáskor átadunk egy szöveget, amely az esketési szövegét tartalmazza. Ezt a pár akár teljes egészében átdolgozhatja, személyre szabhatja. Beleszőhetik megismerkedésük történetét, egy idilli nyaralásukat, egy csodálatos és felejthetetlen közös élményt vagy az amerikai filmekből ismert fogadalmat is mondhatnak egymásnak.

Itt semmi sem lehetetlen. Nincs időkorlát, nem rohan a szertartásvezető a következő esküvőre, így nincs meghatározva, hogy hány perces legyen a szertartás, ezt is a pár igényeihez igazítjuk.

Az esküvőt megelőzően 1-2 héttel a szertartásvezető egyezteti a párral a végleges szöveget, a szertartás menetét, a szülőköszöntést, a zenéket és a gratulációt.

Miért válasszunk szertartásvezetőt?

  • Azért, hogy az igen, valóban boldogító igen legyen.
  • Azért, hogy a szertartás valóban ünnepélyes, meghitt és személyre szabott legyen.
  • Azért, hogy valóban a páré legyen a főszerep és minden elképzelésük megvalósuljon.

Menyasszonyi ruhában a násznép előtt, a választott helyszínen és időpontban minden akkor történik először. Egy ilyen típusú szertartás olyan izgalmat és meghittséget nyújt, hogy egyik párnak sem jut az eszébe, hogy korábban már kimondták az igent.

Szívesen segítünk kerek házassági évfordulók megerősítő szertartásának levezetésében is.

Árszabás

A polgári szertartás egy esetben ingyenes akkor, ha a hivatalban minden ünnepélyesség nélkül köt a pár házasságot. Akár a hivatal dísztermében, akár a külső helyszínen tartott szertartásért már fizetni kell. A díszteremben és a külső helyszínen tartott esküvők között a szertartás szövegében és lebonyolításában nincs semmilyen különbség, viszont az árkülönbözet mégis jelentős.

A szertartás lebonyolításának díja Miskolcon 40.000 Ft, amely tartalmazza az egyeztetést, a ceremónia lebonyolítását és a kiszállási díjat is. Miskolc területén kívül az útiköltség 60 Ft/km.